M5Portal.com
Välj tema: 
Välj språk:

Hem  Portal  M5 Forum    | E28 M5  | E34 M5  | E39 M5  | E60 M5  | F10 M5 
Aktiva ämnen (0) | Omröstningar (0) | Medlemmar | Onlineanvändare
Senaste ämnen | Sök
 Alla forum
 Användaravtal
Användaravtal för diskussionsforumet på internetdomänen www.m5portal.com

LÄS AVTALLSVILLKOREN INNAN REGISTRERING.

Registrerat användarnamn kan inte tas i bruk omgående utan aktiveras så snart det granskats. Aktivering sker vanligen inom 24 timmar.

För att kunna använda forumet måste användaren ange ett användarnamn, ett lösenord och en e-postadress. Varken webmaster eller medverkande administrator/moderatorer på forumet ansvarar för den enskilde användarens uppgifter.
Tänk på att all information som lämnas i forumet kan bli offentligt tillgänglig. Försiktighet bör vidtas med att lämna ut personliga uppgifter.
När avtalsvillkoren accepterats innehar administrator tillstånd att avlägsna eller ändra alla uppgifter som lämnats till forumet, om de befinns bryta mot avtalsvillkoren på något sätt, oavsett om lämnade uppgifter är uttalade eller underförstådda.

Grundläggande diskussionsämne på forumet är BMW M5.
Ämnen som har svag koppling eller ingen koppling till grunddiskussionen (BMW M5) skall alltid postas i någon av de övriga avdelningarna, t.ex "offtopic".
Ämnen skall vara tydliga i sitt innehåll och vara postade i lämplig avdelning.
Administratören sköter underhållet av sidan. Administratör kan delegera uppgifter till den som han/hon anser lämplig.

Den här hemsidan kan innehålla länkar till andra hemsidor och filer. Administrator har ingen kontroll över innehållet i dessa, och kan inte garantera att de inte kan verka stötande eller leda till igenkännande av andra. Länkar till material som anses opassande kan komma att raderas. Radering och redigering av inlägg/användare kan ske utan förvarning och utan att motivering lämnas.

Cookies måste accepteras i användarens webbläsare för att kunna delta i forumet. Dessa cookies används till att lagra användarnamn och lösenord, samt till att lagra uppgifter om valt utseende och språk, och underlättar på så sätt användandet av forumet.

Genom att klicka på "Acceptera"-knappen bekräftar du att du är 13 år gammal eller äldre. Du är införstådd med att du ansvarar för uppgifter och filer skrivna/uppladdade av dig på diskussionsforumet. I och med accepterandet lovar du att du inte kommer att använda någon form av information som kan uppfattas som: vulgär, hånfull, hatfull, hotfull, rasistisk, kränkande mot andras privatliv, sexuellt anspelande eller som i övrigt bryter mot svensk lagstiftning eller villkoren i användaravtalet.

Om du accepterar användarvillkoren så fortsätt genom att klicka på "Acceptera"-knappen under. I annat fall väljer du "Avbryt".Om du har frågor angående ovanstående eller användning av forumet så kontakta Webmaster: igor@cyberstorm.se


M5Portal.com © www.m5portal.com Gå till toppen av sidan...
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000